سفارش تبلیغ
صبا ویژن
1385 - آفتاب سبز
 RSS  :: خانه :: ارتباط با من :: پروفایل :: پارسی بلاگ
جستجو:
صله رَحِم، سبب دوستی می شود . [امام علی علیه السلام]
  • سخن اول
  • با سلام ورود شما را به وبلاگ آفتاب سبز خوش آمد می گویم. امیدوارم از مطالب وبلاگ خوشتان آید. منتظر نظرات شما هستم. .:: لطفاً نظر بدید ::. / مدیر وبلاگ /

  • نظرسنجی

  • موضوعات وبلاگ

  • تعداد بازدیدهای وبلاگ
  • - کل بازدیدها: 36849 بازدید
    - امروز: 12 بازدید

  • لوگوی وبلاگ
  • 1385 - آفتاب سبز

  • دوستان من

  • سنت نبوی
    بهار آفرین
    راز و رموز کامپیوتر
    :: لینک روزانه آفتاب سبز ::

  • اشتراک
  •  

  • اوقات شرعی

  • آرشیو مطالب
  • 1385

  • آوای آشنا

  • وضعیت من در یاهو
  • یــــاهـو

    ? سرویس وبلاگ Windows Live Spaces
  • محمد یکشنبه 85/2/10 ساعت 11:37 عصر
  • مایکروسافت سرویس وبلاگ Windows Live Spaces را ارائه خواهد کرد

    مایکروسافت اعلام کرد که به زودی تغییراتی‌ در سرویس وبلاگ نویسی‌ (MSN Spaces) خود ایجاد خواهد کرد و با امکانات جدیدی آن را به عنوان بخشی‌ از سرویس های ویندوز لایو و با نام Windows Live Spaces در دسترس کاربران قرار خواهد داد.
    طبق به روز رسانی‌ صفحه اول بخش Spaces مایکروسافت این سرویس از تابستان امسال ارائه می‌ شود و طبق گزارش های مختلف، در این سرویس تا حد زیادی از زبان Ajax استفاده خواهد شد.
    لازم به ذکر است که مایکروسافت هنوز اطلاعات بیشتری در مورد امکانات این سرویس جدید منتشر نکرده است.


    کامپیوتر نظرات دیگران ( )

    ? امانت الهی 2
  • محمد جمعه 85/2/8 ساعت 8:9 صبح
  • قبلا گفتم که همه موجودات دارای شعور هستند و خداوند در آیه 71 سوره احزاب می فرماید ما امانت را بر آسمانها و زمین عرضه کردیم  از پذیرش آن سرباز زدند چون از تحمل آن عاجز بودند و قدرت تحمل آن را نداشتند آن امانت برایشان سنگین بود و از آن ترسیدند. پس انسان بار امانت را بو دوش کشید در عین حالی که هم ستمکار است هم نادان یعنی بار امانت را به دوش می کشد در عین حالی که هم خیلی ستم می کند، هم خیلی گناه می کند و هم نادان و جهول است.

    این امانت چیست؟

    امام صادق (ع) می فرمایند: هِیَ وِلایَتُ امیر المؤمنین (ع)، این امانتی که آسمان ها و زمین تاب تحمل آن را نداشتند ولایت و سرپرستی امیرالمؤمنین (ع) است. این امانت خیلی سنگین است.

    چرا پذیرش ولایت امیرالمؤمنین سنگینه؟

    همانطور که سرپرستی خیلی مقام سنگینه قبول سرپرستی هم خیلی سنگینه، قبول سرپرستی یعنی با رهبر حرکت کردن، با رنگ رهبر رنگ آمیز شدن، با سخن او گرویدن، به راه او گام نهادن، با اراده او گرویستن، با راه او سخن گفتن، با اراده او عبادت کردن

    مثلا یک تاجر نیاز به یک کارمند دارد تا بتواند برای او انبار داری و حسابداری کند و در کارش هم بسیار سختگیر و دقیق است. مشخص است که این کار بسیار مشکل است چون کارمند باید سر ساعت برود سرساعت بیاید، بسیار دقیق باشد مسئولیت بسیار سنگینی هم بر دوش دارد روزانه باید چنصد میلیون پول جابجا کند و ... از این رو پذیرش این مسئولیت هم کار بسیار مشکلی است.


    امامت نظرات دیگران ( )

    ? از زبان خورشید 1
  • محمد جمعه 85/2/1 ساعت 7:20 عصر
  • رسول اکرم (ص) می فرمایند : خداوند هفت گروه را در ظلّ رحمت خود جای می دهد روزی که از دنیا رود، اول زمامداران دادگر و دوم جوانانی که در عبادت خداوند پرورش یافته اند.

     پیامبر اکرم (ص) فرمودند : محبوب تر از هرچیز نزد خداوند جوانی است که از گناه توبه می کند و از پیشگاه الهی طلب آمرزش می نماید.

     ازجمله وصایای علی (ع) به فرزندانش این بود : در امور زندگی و همچنین در انجام عبادات معتدل و میانه رو باشید.

     امام حسین (ع) می فرمایند : کسی که از راه گناه از پی کاری بر خیزد زودتر نا امید می شود و از آنچه می ترسد سریعتر به آن می رسد.

     امام صادق (ع) می فرمایند : فرزند خود را هفت سال آزاد بگذار بازی کند و هفت سال او را با آداب و روش های مفید و لازم تربیت کن و در هفت سال سوم مانند یک رفیق صمیمی، مصاحب و ملازمش باش.

     امام علی (ع) می فرمایند : آداب و رسوم زمان خودتان را با زور و فشار به فرزندان خویش تحمیل نکنید زیرا آنان برای زمان غیر از زمان شما آفریده شده اند.

     امیر المومنین (ع) می فرمایند : وقتی محیط اجتماع آلوده و ناپاک شد سجایای انسانی و فضائل اخلاقی بی رونق و زیان آور می شود و بر عکس رذائل و ناپاکی در جامعه رایج و سود بخش می گردد.

     امام علی (ع) درباره محیط فاسد جمعه می فرمایند : گناهکاری و ناپاکی در آن جامعه از اوصاف عادی مردم شده و کفّ نفس و پاکدامنی باعث شگفت گردیده است.

     امام صادق (ع) می فرمایند : کسی که عالم به مقتضیات زمان خود باشد مورد هجوم اشتباهات قرار نمی گیرد.

     

    جوان از نظر عقل و احساسات / حجت الاسلام محمد تقی فلسفی

     

     


    سخن بزرگان نظرات دیگران ( )

    ? امانت الهی 1
  • محمد جمعه 85/2/1 ساعت 8:7 صبح
  • خداوند در آیه 72 سوره احزاب می فرماید

    إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمانَةَ عَلَى السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ الْجِبالِ فَأَبَیْنَ أَنْ یَحْمِلْنَها وَ أَشْفَقْنَ مِنْها وَ حَمَلَهَا الْإِنْسانُ إِنَّهُ کانَ ظَلُوماً جَهُولاً

    ما بر آسمان ها و زمین و کوه های عالم عرض امانت کردیم همه از تحمل آن سرپیچی ورزیدند و تفکر کردند تا انسان ( ناتوان ) پذیرفت و انسان هم در مقام آزمایش و ادای امانت بسیار ستمکار و ناتوان بود که اکثر به راه جهل و عصیان شتافت.

    سؤالی که در اینجا مطرح می شود این است که مگر موجودات زبان خداوند را می فهمند یا اینکه موجودات درک و فهم دارند؟

    در پاسخ باید گفت آری موجودات زبان خداوند را می فهمند آنها درک و فهم و شعور دارند، همه موجودات دارای شنیدار و دیداد هستند.

    یُسَبِّحُ لِلَّهِ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ الْمَلِکِ الْقُدُّوسِ الْعَزیزِ الْحَکیمِ‏ ( جمعه 1 )

    هرچه در آسمان ها و زمین است همه به تسبیح ستایش خدا که پادشاهی پاک، منزه، مقتدر و داناست مشغولند.

    طبق این آیه تمامی موجودات زمینی مثل جمادات خداوند را تسبیح می کنند اما ما صدای تسبیح آنها را نمی شنویم.

    تُسَبِّحُ لَهُ السَّماواتُ السَّبْعُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فِیهِنَّ وَ إِنْ مِنْ شَیْ‏ءٍ إِلاَّ یُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لکِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبِیحَهُمْ إِنَّهُ کانَ حَلِیماً غَفُوراً  ( اسراء 44 )

    هر چه در آسمان هاست همه به ستایش و تنزیه خدا مشغولند و موجودی نیست جز آنکه ذکرش تسبیح و ستایش حضرت اوست و لیکن شما آنها را نمی فهمید. همانا او بسیار بردبار و آمرزنده است.

    البته پیامبران و صالحان که گوش برزخیشان باز است صدای تسبیح موجودات را می شنوند. در روایت داریم که پیامبر زمانی که در غار حرا به رسالت مبعوث شد در راه بازگشت از جبل النور تا کعبه تمامی موجودات به پیامبر با عنوان نبی الله سلام می کردند.

    پس فقط انسان دارای شعور و درک نیست بلکه تمامی موجودات عالم دارای شعور هستند. در یکی از آیات قرآن داریم که در روز قیامت زمانی که انسان گنهکار می بیند همه موجوداتی که در اطرافش هستند به زبان در می آیند و به گناه او اعتراف می کنند زبان به اعتراض می گشاید و می گوید چه کسی شما را به نطق در آورده؟ پاسخ می دهند : وَ قالُوا لِجُلُودِهِمْ لِمَ شَهِدْتُمْ عَلَیْنا قالُوا أَنْطَقَنَا اللَّهُ الَّذِی أَنْطَقَ کُلَّ شَیْ‏ءٍ وَ هُوَ خَلَقَکُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ (فصلت 21 )

    و آنها به اعضای بدمن خود گویند اجبا شما که زبان نداشتید چگونه بر اعمال ما شهادت دادید؟ گویند خدایی که همه موجودات را به نطق آورد ما را نیز گویا گردانید. و او شما را نخستین بار بیافرید و جان گویا داد. پس از مرگ همه به سوی او باز می گردید.

    معلوم می شود هر چیزی می تواند نطق کند و استعدادش را دارد.


    امامت نظرات دیگران ( )

    ? سر آغاز
  • محمد پنج شنبه 85/1/31 ساعت 8:22 صبح
  • بسم الله الرحمن الرحیم 

    اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَّةِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ

    وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیناً

    حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِیهَا طَویلاً

     

    خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درودهایت بر او و بر پدرانش باد در این ساعت

    و در هر ساعت، سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش،

     تا که بنشانیش در سراسر زمینت به اختیار و کامرانش گردانی در آن مدت دراز.

     

     


    نظرات دیگران ( )

    <      1   2   3   4   5      
    Desigened By Parsiblog.com